به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام سید مهدی خاموشی امروز، سه شنبه -۱۹ تیر- در نشست مسئولان اربعین سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار داشت: سال گذشته بیش از ۳۷۰ موکب وابسته به این سازمان به عزادران حسینی در ایام اربعین ارائه خدمت کردند و امسال شاهد برپایی حدود ۴۰۰ موکب خواهیم بود. با توجه به ظرفیت فرهنگی اماکن مقدس و آستان امامزادگان، برنامههای ویژهای برای آیین عزاداری سرور و سالار شهیدان (ع) و برپایی موکب در این اماکن در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: برادران عراقی در ایام اربعین میزبان و ما مهمان آنها هستیم و باید سعی کنیم با تعامل هرچه بیشتر مشارکت و روابط دو طرف را در زمینههای مختلف بیش از هر روز مستحکمتر و قویتر کنیم.
وی با اشاره به اینکه گرمای هوا در عراق طاقت فرسا بوده و برادران عراقی با وجود گرمای شدید از ارائه هر گونه خدمتی به زائران اربعین دریغ نخواهند کرد، گفت: آیین بین المللی اربعین حسینی در جهان کم نظیر است که با توجه به ظرفیت بالای آن میبایست برای بهره مندی هرچه بیشتر در ابعاد مختلف برنامه ریزی دقیق تری به انجام برسد.
خاموشی با بیان اینکه اربعین مبنای زیارت از نزدیک و راه اندازی جریان قافله تمدنی است که در دنیا نظیر ندارد، گفت: هر سال شاهد آماده سازی هرچه بیشتر زیرساختهای مسیر اربعین و ارائه خدمات رسانی بهتر و بهداشتیتر و منظمتر از سال قبل به زائران اربعین هستیم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش دیگری از سخنان خود در باره فرهنگ ایثار و شهادت نیز گفت: در فرهنگ ایثار و شهادت، نماز، توجه به دیگران، ایثار مال و جان، احترام به دیگران، ولایت پذیری و توحید و معاد از جایگاه خاصی برخوردار است.
وی ادامه داد: شعارهایی که بعد، حین و پس از پیروزی انقلاب اسلامی رواج پیدا کرد در حال تمدن سازی همین گزاره در جهان معاصر است؛ یعنی فرهنگ ایثار و شهادت، تمدن سازی میکند و هم اکنون نقطه اوجش در غزه دیده میشود. غزه، فرهنگی است که در آن واقعا خون بر شمشیر پیروز است.
حجت الاسلام غلامرضا عادل، سخنگو و معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، حمید مجیدی مهر، رئیس مرکز امور قرآنی، رضا معممی مقدم، مدیرکل فرهنگی، حجت الاسلام سیدمحمدکاظم موسوی متقی، مدیرکل امور اجتماعی و مشارکتهای مردمی سازمان اوقاف و امور خیریه و نماینده سازمانها و نهادهای مختلف که در بحث فرهنگی اربعین فعال هستند، در این نشست حضور داشتند. / ایرنا